Boektotaalfestival Steenwijk

Boektotaal en Buitengoed Fredeshiem organiseren voor de tweede maal het ‘BoekTotaalFestival’ op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014. Festivallocatie is Buitengoed Fredeshiem, prachtig gelegen in de bossen van De Bult nabij Steenwijk (Ov). Het wordt een weekend waarin van alles rondom het boek te beleven is: verkoop van boekbind- en kalligrafiematerialen en verkoop van tweedehands boeken. Jong en oud kan gratis deelnemen aan diverse workshops. En natuurlijk is ook de Stichting Handboekbinden aanwezig.
De locatie leent zich er goed voor om er een ‘weekendje uit’ van te maken. Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van drie prachtige gebieden en heeft verschillende mogelijkheden om te overnachten.

Adres: Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk-De Bult

Zaterdag 1 februari van 10 – 18 uur.

Zondag 2 februari van 11 – 17 uur.

Toegang is gratis.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.boektotaal.nl en www.hetbuitengoed.nl