BoekTotaalFestival Steenwijk

Friedeshiem Boektotaal en Buitengoed Fredeshiem organiseren eind januari voor de derde keer het ‘BoekTotaalFestival’. Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015. Festivallocatie is Buitengoed Fredeshiem, prachtig gelegen in de bossen van De Bult nabij Steenwijk (Ov).

Het wordt een weekend waarin van alles rondom het boek te beleven is; verkoop van boekbind- en kalligrafiematerialen en verkoop van 2de handsboeken. Jong en oud kan gratis deelnemen aan diverse workshops.

De locatie leent zich er goed voor om er weer een heel gezellig ‘weekendje uit’ van te maken. Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van drie prachtige gebieden en heeft mogelijkheden om te overnachten, zoals een hotel en comfortabele vakantiehuizen. In Restaurant Vondel kunt u genieten van een hapje en een drankje.

 

Waar en wanneer?

Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk-De Bult

Zaterdag 31 januari van 10 – 17 uur.

Zondag 1 februari van 11 – 17 uur.

Toegang voor bezoekers is gratis.