Een nieuwe beurs voor boekbinders en boekenliefhebbers!

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2013 organiseert Boektotaal samen met Buitengoed Fredeshiem in de bossen van De Bult (bij Steenwijk) het Boektotaalfestival.

Het wordt een weekend waarin van alles rondom het boek te beleven is: verkoop van materiaal en gereedschap voor boekbinden en kalligrafie, verkoop van tweedehandsboeken en diverse andere activiteiten.

Kinderen kunnen deelnemen aan een workshop boekbinden, zelf kunt u meedoen aan een cursus schrijven en er is een gedichtenwedstrijd. Vanzelfsprekend is ook de Stichting Handboekbinden aanwezig. Tussen de bedrijven door is er livemuziek.

Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van drie prachtige gebieden en heeft verschillende mogelijkheden om te overnachten. In het restaurant kunt u genieten van een hapje en een drankje, of uitgebreid tafelen. De locatie leent zich er goed voor om er een weekendje uit van te maken.

Buitengoed Fredeshiem | Eiderberg 2 | 8346 KJ Steenwijk-De Bult

Zaterdag 2 februari van 11 – 18 uur en van 19 – 22 uur. Zondag 3 februari van 11 – 17 uur.

Buitengoed Fredeshiem ligt slechts enkele kilometers van de A32 en het NS station Steenwijk.

Meer info: www.boektotaal.nl | www.hetbuitengoed.nl |mail: info@boektotaal.nl .