Boektotaalfestival

FriedeshiemBoektotaal en Buitengoed Fredeshiem organiseren voor de vierde maal het ‘BoekTotaalFestival’. Op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016. Het wordt een weekend waarin van alles rondom het boek te beleven is: verkoop van papier, boekbind- en kalligrafiematerialen en verkoop van tweedehands boeken. Jong en oud kan gratis deelnemen aan een workshop. De locatie leent zich er goed voor om er een ‘weekendje uit’ van te maken. Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van drie prachtige gebieden en heeft verschillende mogelijkheden om te overnachten, in Restaurant Vondel kunt u genieten van een hapje en een drankje, of uitgebreid tafelen.

Datum en tijd: 6 februari van 10.00 – 17.00 uur; 7 februari van 11.00 – 17.00 uur.

Adres: Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk-De Bult

Toegang is gratis.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.boektotaal.nl en www.hetbuitengoed.nl