In verband met opheffing van mijn bedrijf en het kleiner willen gaan wonen, bied ik bijna alles, wat ik bijeengebracht heb in mijn boekbindatelier te koop aan. Slechts een zeer klein deel zal ik nog willen aanhouden om nog wat mee te kunnen hobbyen. Maar dat gaat in overleg met de koper.

Carolien Scholten | info@depinguin.nl of: 06 – 46912235 of: 050 – 3022034

Reacties zijn welkom zowel van mensen, die alles tegelijk willen kopen als van mensen, die in delen van de inboedel geïnteresseerd zijn. Zeker als u serieus geïnteresseerd bent, bent u van harte welkom om (op afspraak) te komen kijken (Ten Boer, Groningen).

NB! Ik geef mensen, die alles in 1 keer willen kopen de gelegenheid te reageren tot eind september 2018.
Vanaf 1 oktober 2018 zal ik ingaan op mensen, die aangeven delen van de inboedel te willen kopen.

Prijs (prijzen) in onderling overleg.

Inboedel boekbindatelier, summiere beschrijving:

Grote machines zoals:
snijmachine (+extra mes!), slagpers, titelzetapparaat (foliedruk) + letters + veel kleuren folie, 3 zetbokken met letters, eventueel ook gewone pers en bordschaar.

Materiaal:
Boekbinderslinnen (in vele kleuren), Buckram in diverse kleuren, diverse verschillende vellen leer, perkament, héél veel papier, waaronder ook mooi schutbladpapier, diverse garens, zowel om te naaien als om kapitaal te besteken, leeslinten in vele kleuren, lijm (paar soorten PVA), heel veel materiaal om te marmeren met drukinkt: veel kleuren inkten (ook veel al opgelost in echte terpentine), veel bakken om in te marmeren. Allerlei soorten andere verven, ook lederverf. Wat grijsbord. En nog veel meer.

Handgereedschap:     Heel veel en heel divers handgereedschap.

Boeken:                      4-5 rijen Boekbindboeken.

Kasten:                        3-4 stellingkasten.

En veel meer…